Офіційний дилер YAMAHA в Одесі «-»
Малокубатурна техніка Yamaha

20.04.2022

malokybatyrna-technika

Малокубатурні мотоцикли Yamaha – це надійність, комфорт та простота в обслуговуванні. В наявності моделі YBR125, FZ25, МТ-03 – обирайте свого фаворита та вперед до нових вражень!

 

YBR125

Компактний, жвавий, енергійний - це все про мотоцикл YBR125 - хорошого представника міських малокубатурних підкорювачів доріг з серйозним внутрішнім світом: 4-тактний двигун з 5-швидкісною коробкою передач.

Надійний та практичний мотоцикл, що приваблює не лише своїми характеристиками, а й ціною. Підходить як для райдерів-початківців, так і для досвідчених.

З вражаючою витратою пального всього 2,5 л/100 км, ви швидко та комфортно долаєте міські пробки. А одного повного бака достатньо для спонтанних недалеких подорожей навіть легким бездоріжжям.

YBR125 - легкий та маневрений мотоцикл, який не створить дискомфорту та дозволить легко вивчити всі тонкощі керування мотоциклом.

Детальніше про YBR125   

 

FZ25

FZ25 – маневрений та спритний байк, якому під силу не тільки підкорити міські джунглі, а й подарувати вам захват та комфорт під час заміських поїздок. Це чудовий вибір завдяки максимально зручним габаритам, посадці та вазі (всього 146 кг).

Економічний 1-циліндровий двигун з технологією Blue Core об’ємом 249 куб. см видає 21 к.с. та споживає всього 3 л на 100 км.

Енергоємна підвіска разом зі сталевою рамою створюють комфортне і спортивне поєднання, яке ви оціните в щільному міському трафіку. А гальмівна система з підтримкою 2-поршневих супортів BYBRE спереду та 1-поршневого заднього супорту Nissin відпрацює на всі 100% в екстремальній ситуації.

Поліпшене дворівневе сидіння буде зручним як для вас, так і для вашого пасажира.

До того ж, з LED-освітленням у вигляді LED-фари та заднього LED стоп-сигналу, ви завжди будете максимально помітними на дорозі.

Детальніше про FZ25   

 

MT-03

Мотоцикл, що успішно поєднує у собі спортивний та вуличний стилі. Повністю оновлений бестселер класу Hyper Naked, MT-03 став ще більш технологічним, агресивним та контрольованим.

Має зовнішність і характеристики справжнього спорту: стильний зовнішній вигляд, ABS, LED-фари, передня вилка перевернутого типу, електронна панель приладів.

За доступну ціну ви отримуєте абсолютно новий досвід та драйвові враження.

Детальніше про МТ-03